Hverdagsmagi – naturens bekreftelser

Nytt bosted og nye stier kan vise en så mangt på denne sjelsreisen. Idag fikk jeg en følelse av å skulle gå ut på de grønne stier og bli kjent i nytt «farvann». Det er fantastisk vær og sommervarmen må jo nytes litt, selv om jeg elsker å sitte inne å skrive.  Min egen selvledelse slår inn og det er lurt å praktisere det en «predikerer». Finner frem vannflaska og fotoapp, plotter inn gps og drar på oppdagelsestur.  

Den gule løypa, med sine gule blomster, følges av ulike sommerfugler og fryder meg i det indre.  Jeg er som et barn, på jakt etter øyeblikk og finner ut hvor mye hverdagsmagi som er,  om en lar seg begeistre.

Igjen så kjenner jeg hvor mye jeg har savnet slike Walk-meditasjoner .  Når en alene går i stillhet, hører naturen og dyrelivet taler til alle cellene i min kropp. Denne naturlige gleden som sprer seg i stillhetens meditative samspill. 

 

 

 

Det er en herlig barnlig glede som bobler i det indre, jeg er en gateway ; og vips rundt neste sving ser jeg portalen ut i havet. Kan neste ikke tro at det stå I AM og omtrent mitt fødselsår, wow går ut på bryggen og finner ut at jeg har tatt opp ankeret og er på reise der naturen og livets strømninger viser vei.  

Stien går inni skogen, langs havet og fører meg kjærlig videre med sin klare stimerking. Glad for at noen tar seg tid til å lage flotte stier for de som ønsker naturlige opplevelser. Denne gleden jeg føler er helt gratis og ligger tilgjengelig overalt. Det er igjen påminnelsen over at en opplever det / der en setter fokus. 

 

 

Reisen fortsetter når jeg kommer hjem, da skrives det blogg og jeg fortsetter igjen mitt fokus på boken som skrives:  «Sjelen Kaller – en reise i selvoppdagelse.»