Eier nå min sjelefrihet

Jeg våknet i natt og hørte meg selv si; SJELEFRIHET. Ble kallet ut tidlig, gjennom ukjent terreng, kavet meg inn i tett skogkratt. Fant en åpning og gikk videre ut på mose, gress og det er et område med frossent siv.  Jeg sank litt ned og viste ikke hvordan grunnen var og hadde feil sko, selv om jeg hadde tenkt å bytte sko. Jeg ser fuglene langt der ute og jeg går litt usikkert bortover, men fuglene vinner. Kommer nærmere og kaller i det indre ….Jeg sier telepatisk ; I Love You !  En svane kommer omsider noe nærmere, og etterhvert  begynner en jakt… og der har jeg full minnekort. Prøver i en merkelig energi å finne ut av hva jeg skal slette, men er litt satt utt av energiene jeg hører.   Skjerp fokus, sier jeg høyt ; og slett alle bildene – hele minnekortet! Jeg kan omsider ta nye bilder igjen.

Det er virkelig en Svane ( og en som dilter etter) som markerer området og prøver å jage bort en stor svane, men tar det tydeligvis ikke så tungt. ….Jeg er fornøyd med action bilder, selv om jeg har trøkket gjennom isen og blir bløt på begge bena….   Takker for stunden, prøver å finne frem til bilen igjen, gjennom ukjente stier…. går etter intuisjonen … og wow … går rett på lyktestolpen hvor jeg hadde begynt turen. Ler og smiler, er fornøyd …. ..samtidig som temaet går opp for meg…… Det er også tidligere spirituelle kollegaer – i «hvite klær»- som ofte har markert sitt domene…Der jeg har trigget andres ego ved å være en som ønsker større flokk å være sammen med. Det kan ofte være en «kamp» om oppmerksomhet og konkurranse. Og da har jeg en tendens til å snu meg bort og rette fokus et annet sted.