Latterliggjøring – bevisstgjøring

Latterliggjøring, latterlig bevisst – bevisstgjøre latterlig hån og  ubevisste hersketeknikker.  Jeg har kjent på et indre sinne – en dyp dyp frustrasjon og kraft som buldrer i det indre. Det er disse dypdykkene som jeg gjør for å frigjøre spenninger og  heale kroppen min fra mange angstanfall.  Et sinne og en  frustrasjon over å ikke kunne snakke om det innerste, de dype sjelelige følelsene – som er så mye mer en de ytre fasader.

Et langt liv med latter og livsglede, om en bare skjønte i hvilke settinger det var trygt å vise barnlig glede. Denne spirituelle visdommen som nå kommer til overflaten-  i en eksplosjonsmessig kraft. Jeg har «advart» mine nærmeste, da det ikke kan holdes inne mer. Jeg vil ikke rette det mot noen spesiell – da det er mitt livstema og min sjelereise jeg konsentrerer meg om . Livet som skulle leves, livet som skulle føles og bevisstgjøres.

Jeg er supersterk og har klart å krabbe meg opp og ut  i gleden igjen, etter utallige sosiale smekk, utestengelser, hånlige kommentarer og relasjonskontroll. Det var livet jeg skulle erfare og omgjøre til bevisst  spirituell kompetanse. Det er som et slør ble tatt bort med uglemøte.  Spurveuglene har vært her 3 kvelder/netter på rad – hver natt «kl 00.33», de nekter å la seg være stille og det er den mest gjennomtrengende lyden jeg noen gang har hørt på en fugl. De flyr rolig over hodet mitt når jeg står mellom trærne og de viser meg tilliten i å stå alene i mørket – og SE den tydelige rene gjennomtrengende visdommen i nattens mørke.

Jeg står ute midt i natten, snakker høyt til naturen og nekter å la meg latterliggjøres og gjemme meg unna. Ungdommene i gata, naboer, huseier  m.m… må kunne se, høre og mene det de vil. Jeg er SÅ ferdig med å følges andres formeninger om hva som er riktig og galt. Jeg er SÅ ferdig med å la meg latterliggjøre og hånes for at jeg i hele mitt liv har hatt en enorm indre barnlig livsglede. Naturen respondere med sin relasjonsmagi og jeg sanser på alle plan. Slik er det! Jeg reiser meg igjen fra relasjonskontroll, kritiske røster, uenige fagfolk og medias uthengelse av det spirituelle. Jeg står og vil alltid være latter og glede, og nekter å latterliggjøres for at jeg er en glad SJEL!

Det er som det brer seg en kjent krigerenergi i meg – igjen.. I AM what I AM  Temaet denne sommeren;
Latterlig-BEVISST-gjøring!

Slutt å tull med meg, slutt å herske med din usikkerhet, slutt å prøve dimme lyset mitt – med ditt behov for kontroll. Jeg er ikke et offer, jeg tar ansvar og dykker ned for så å reise meg opp IGJEN og IGJEN ; jeg er en sterk sjel og vil fortsette å snakke på sjeleplan – uansett hva andre mener jeg trenger å bevise (for at de skal føle seg trygge).

Know Thyself!