Mektig HornUgle besøk – spirituell visdom

21/6-20 En mektig eclipse dag, fikk se den direkte via internett. Dagen gikk til indre oppdagelser, bevisstgjøring og skjønner atter igjen hvor viktige  Månenodene er for meg.  De er på en måte kompasset i livsplanen min og wow for en bekreftelse på mange plan. Lei av å ikke kunne leve ut hele meg i samfunnet, har jobbet med et dypt indre «sinne» fra hindringer en har møtt i mange liv.

Er inne på de indre planer, smiler av irritasjonen og setter dermed igang å tine frysa og varme opp/ ut all isen som over tid har fått  bygget seg opp. Elsker når hverdagens liv viser symbolikken og at jeg kan gjøre ting i det ytre som speiler det indre.   Oppdager  livets reise, mangel på forståelse på at vi alle har en livsplan og min kontakt med over og underbevisstheten. Har alltid elsket bevisstgjøring og synliggjøring av livets spirituelle mangfold!

Men det har vært  mange «kamper» for hva som er min opplevde sannhet og mine erfaringer på de ulike spirituelle plan.  Jeg tok tydelig et oppgjør med å holde meg selv tilbaketrekt i min indre trygghet og introverte indre sfærer.  Minner meg på å leve mitt sanne jeg, igjen kjenne min indre styrke og det er kun mitt ansvar å leve min indre sannhet.  Denne dagen forstod jeg virkelig dybden av 55 års sjelereise og hvorfor de siste 8 årene har vært så introverte. Måtte bare bli bevisst den kunnskapen som lå lagret i det frosne vannet…..

  

22/6-20 Langt over midnatt, endelig klar for senga, så ut av soveromsvinduet før jeg skulle trekke for gardiner og der kom 2 fugler flyvende til kastanjetreet. Er det noe som jeg reagerer på  … hehe så er det fugleenergier.  Lurte på om det var duene som kom for natten, men kjente ikke igjen energien, eller fasongen på fuglene. Hørte så en  spesiell høy lyd ….måtte etterhvert droppe senga og gå ut, skjønte det var en melding /budskap på gang….

Stod på trammen og hørte  lyden fra den som  satt  i Furutreet, hørte tydelig at  den nå snakket til en lengre nord ved veien …. Stod der lenge… lyttet og sa hei !!   Hentet mobilen for å få filmet lyden, da jeg ikke skjønte hvilke fugler det var…. Var mest forundret over den høye frekvensen i deres rytmiske svar på hverandres «fuglesang».  Det var en merkverdig rolig stund, utrolig stille i natten, jeg sa igjen høyt hei, hilste med hånden og spurte hva de ville si til meg. Det var intenst og beroligende, samtidig som jeg kunne føle og høre en lengselen i «skrikene».

Jeg skvatt til da jeg plutselig hørte enda en fra andre siden av Raveien.  Det ble nå en trio som snakket sammen og til tider var de alle samstemte , var som en mektig konsert med alle de mektige pausene.  Gikk etterhvert lengre i stilte meg midt i «trioen»  som forgikk rundt gårdsplassen. Da hørte jeg enda en fugl svare lengre bak meg….. var det jeg nå vet Uglelyder fra alle kanter,  ble som en kvartett.

Det ble sterkere og raskere toner, jeg stod der som i flere dimensjoner, oppleve den intense lyden som en ikke vanligvis er det en forbinder med ugle lyder (da dette var  HornUgler).  Det ble som lydhealing, utrolig høyfrekvent, var rolig  i natten og aldri vært så stille på Raveien siden  «lockdown i våres», ingen biler på Raveien… (til og med motorveien var stille) …

Trodde den første/ den nærmeste hadde  flyttet på seg ( undret meg over at jeg aldri så bevege seg), siden jeg hørte lyden lengre ned fra låven.  Men igjen kom det høyt og plutselig  enda en  høy lyd bak meg,  fra midtpunktet, der det opprinnelige begynte. Wow som jeg skvatt skikkelig av et enda høyere kraftig Ugleskrik/hilsen,  rett før den lettet og seilet  rolig ca 3 meter  RETT over hodet på meg, jeg så den svært tydelig undenifra- lysende som en gylden Ugle, der den tydelig markerte sin væren mens den SÅ ned til meg.  Så satte seg den seg rolig ned i treet på andre siden, markerte med tydelige beskjeder til alle ( muligens en he familie) og da begynte kroppen min å skjelve.  Wow der hadde jeg fått dosen min. Var aktivert langt inn på celleplan.  Wow for en opplevelse og for en energi. Jeg vet jeg har med meg en Ugle  som Guide, men dette var SÅ fysiskt at jeg ikke klarte å tenke klart.  Jeg viste intuitivt at dette var en viktig og ærefull bekreftelse på mine uker med full fokus på det innerste av det innerste i  underbevisstheten. 

Jeg skalv av aktivering da jeg skulle legge meg, samtidig som jeg allerede gledet meg til å pakke ut opplevelsen – nå idag…..
Takk  for synliggjøringen av å være det «femte element»!  Balansen, harmonien, alle fire retninger og være sin spirit i jordens elementale verden.