Pluto viser vei

Sabian symbol som viser meg en del av brikkene i min livsplan.

Jeg er inni et år med 7 planeter i 12 hus i mitt 55 åring «Perfection Year» , det kjennes dypt og jeg jeg dykker introvert inn i de viktigste temaer i livet mitt. N.Nodene er i retur denne sommeren, Uranus er opposisjon til Solen og sannheten presses frem fra det indre.  Pluto sin energi med sin plassering trigger den virkelige indre sjelens dype mening med livet… Jeg sletter mye av sosiale medier, da jeg er lei av å se på andres glansbilde liv og kjenner for å ta en pause og omstilles i det indre.  Natal Pluto er i Sabian symbol Virgo 15-16 ….THE WILDNESS WITHIN US –  ( med undertekst Barns som står å ser på en orangutang i en zoo) 

Jeg har virkelig problemer i denne fasen av mitt liv i forhold til i alt som står/settes i bås, som er «slaver» av tiden og all aktivitet som snakker om å tjene penger på andre. Jeg kjenner en enorm frustrasjon over mange ulike agenda som ligger i våre tradisjoner og som gjør at vi må være / gjøre ulike ting for å tilfredstille andre……. Det er dybden i det jeg for tiden dykker ned i …. livets sjelens – Pluto tema….( som for tiden er i mitt 8 hus …..»phuff..» ..)

Min N.node (natal) er forklart bra i denne videoen,  (der min Sjel Kaller meg til mitt «livsmål».)