Ego-Trigger

Spirituell healing og frigjøring handler ofte om å bli bevisst hva som påvirker. Hva trigges du av og hva gjør deg glad ?

Jeg tiltrekker meg ofte «store Ego» og er ikke redd for det. Vi har alle verdifulle ego egenskaper og vil  alltid ha et forhold til vårt ego.  Det er mest når dette står «i veien for» å tore tone ned dette og ville fusjoneres med sitt hjertelys og sjelens lys. Jeg har skrevet og  veiledet en del i dette temaet og glemmer aldri da jeg  selv «opphøyet mitt ego»  til et divine ego og sendte det på retreat  til India…:) Dette var en symbolikk for meg og si takk for all hjelpen jeg hadde fått i mange år , men også en  handling for å si at nå må vi samarbeide i et høyere perspektiv.

Min gruppe energi og min sjelsenergi er forbundet med «regnbuebevissthet» / white rytmic mirror og har ALLTID vært  i bevegelse for å speile og bli speilet av indre og ytre ego tendenser /væremåter.  Som en del av dette legger jeg ut noen bilder, og du kan jo selv kjenne i egen reaksjon om dette trigger ditt ego eller ikke   Du velger selv og tar ansvar for dine egne reaksjoner- følelser.

NB!  et lite tips; husk å ikke sende dine reaksjoner / følelser mot de/det som trigger …. det kommer ofte dobbelt tilbake ….via ditt sjele-karma/konsekvens speil.... 😉