Kroppen som en prisme

Kropp, sjel og sinn oversetter de universelle energier

Denne søndags morgen hører jeg på  Astrolog and Physicist, Nadia Smirnova-Mierau som forklarer astrologi og endelig forstår jeg hvorfor horoskopets /astrologi gir så stor mening for meg.

Universet er en levende sfære av energier, lyd, geometri, lys og planeter/stjerner/galakser. Alt er i bevegelse og er en del av en større geometri. Universet er på reise i/på det kosmiske hav. Planeter, stjerner og hele galakser pulserer sin unike energi. Vi er mitt i Melkeveien og solen er sentral som energikilde. Alle planeter/stjerner utgir sin energi i bølger/frekvenser / vibrasjoner. Dette påvirkes av hvordan de står  i forhold til hverandre. Energien er en del av det som kommer hit til jorden og som jorden er en naturlig del av. Månen har sin sykluser og vi ser de naturlig årstider med sine ulike temperaturer og energier.

Alle kan velge å føle inn energiene og la seg påvirke av energibølgene som er i omløp, dette kan også sees på ulike «Space Weather » websider.  Jeg som menneske har en spesiell energi, der jeg preges av når jeg kom inn i denne jordiske grid og i hvilke energier som var på jordens reise i det øyeblikk jeg ble født inn.  Min kropp, sjel og mitt sinn … med alle sine erfaringer og sitt innerste blueprint vil prege hvordan jeg påvirkes og lar meg påvirke av energiene som ALLTID er tilgjengelige. 

Min kropp og sjelelys blir som en prisme, der jeg filtrerer via min energi, mitt sjelspotensiale og mitt utgangspunkt for inkarnasjonen. Hva som påvirkes mest i forhold til hvilke ståsted jeg er på reisen finner jeg i hosokopet og i ulike  kartleggingsverktøy for  egenskaper og væremåte. 

Jeg har forsket på livet og har alltid hatt ønske om å forstå denne sjelsreisen. Bevisstgjøring av energier og hvordan en kan pakke opp  de universelle energier.  På min reise har det vært viktig å være «alene» i viktige perioder for å finslipe og forstå på celleplan.  Jeg ser i horoskopet at min  «grandcross» energi har gitt meg jernvilje på «godt og vondt». Men når en forstår hva som var intensjonen så er det mye lettere å forstå  hvem, hva, hvor og hvordan. Det er min vilje til å bli bevisst de universelle energier. Det har vært en natrulig dragning mot det ubevisste, det usynlige og det som ligger bakenfor hva andre sier og tror.  

Intuitivt har jeg sett/erfart –at livet mitt– ofte har kunnet gjenspeile  hvilke energier som jeg har fanget opp fra de astrologiske sfærer. Dette var ingen sporadisk idè, eller fantasi. Det har blitt tydelig at livet mitt har en sammenheng med hvordan jeg filtrere og oversetter «Guds Lys» – de kosmiske energier- fra den lysende kilde.

 Jeg /min sjel/min kropp er unike i sin prismeutforming og jeg mottar og reflekterer /videresender lys ( sjelens speil) på min unike måte. Dette er min sjelsreise og  jeg er best på å leve mitt blueprint/ mitt sjelefør i den store helhet. Det er utrolig gøy å se på forskningen innen de geomagnetiske  og heliosphære  vise seg i de planetariske transitt i livets ulike horoskop systemer. 

  

-I AM-