Visjon og livsformål

Perspektiv – Sjele evolusjon – Leve ditt fulle potensiale – Spirituell Frigjøring!

Mitt utgangspunkt; Jeg har alltid snakket via aura- astrale plan – ser/føler ditt sjelepotensiale. Dette kan sammenlignes med at jeg «hører/føler» om noen snakker i harmoni eller disharmoni med sitt opprinnelige potensiale, sin sjelsplan og intensjon. Spesialområdet er gruppe-harmoni!

Mitt kall; Å stimulerer til å utforske om vi bærer med oss en potensielle genetiske mutasjonen av bevisstheten til å kommuniserer og være i samspill med vårt sjeleopphav.   

Mitt mål: er å dele av livets opplevelser i forhold til å vise hvordan en kan leve ut mitt sjelepotensiale, ved å synligjøre og dele min erfaringskompetanse innen ulike perspektiver på personlig samspill og frigjøring.

My Mission; Synarchy and Teamwork; Higher Harmony with my Group Consciousness – Human Fractals – Divine Matrix – Higher Sosiety

Vi mennesker er en del av et høyere harmoniske fraktal univers. Det er et lys i ditt indre, fra en høyere kilde som gir deg indre viten og kan aktivisere ditt sjelepotensiale.  Du kan snakke via energien i ditt hjerte eller telepatisk kommuniserer med høyere selv. All energi kan oversettes til ord, og du vet selv hva som gir deg mening eller ikke.  Dette er en del av din frie vilje til å velge din spirituelle frihet, glede og harmoni. 

Min styrke; Jeg bruker med glede min Spirituelle IQ til å synliggjøre  hvordan folk kan få en indre fred når en henter frem energetisk bekreftelser som ofte bringer fred og en indre forståelse.  Spirituell glede og humor kan bringe frem nye perspektiv, spirituell frihet, livskraft og healing. Ved fokus på EQ synligjør jeg den frigjøring som kan være mulig  fra ego /eierskap/eierforhold til kjærlig samspill og en rytmisk dansepartner.

Under har jeg lagt ved noen av mine hovednøkler i forbindelse med årevis aktivering av Genekeys «The golden path» .

Inger AM Holyheart
www.MissionHarmony.Net