Krever å bli hørt, selvverd

Jeg legger ved min siste krampetrekning for å vise hvordan det kan mobiliseres i det indre. Dette var begeret som randt over og jeg fikk virkelig aktivert min kamp for mitt selvverd. Dette brevet skrev jeg ( og sendte «alle» instanser) etter enda et krav 11/11 -16 om mer psykologisk utredning, og hjelp å rasende jeg ble. Har aldri kjent på en slik aggresjon, en kraft som våknet i det indre og wow så bra ingen tok telefonene denne fredags ettermiddagen … Hehe, glemmer det aldri, men herlig å se tilbake på. 🙂

Jeg har ikke teksten lengre, men bilder av dokumentet. Igjen er det viktig å ikke tenke at jeg skylder på noen, MEN se hvordan en kan og må kjempe for sin egenverdi noen ganger i livet. ( OG den gangen viste vi jo ikke at jeg hadde hatt kyssesyken samtidig som kronisk matallergi og alpha gal….. MEN det ble jo en svært tydelig katalysator til boken «SjelenKaller – en reise i selvoppdagelse»)