Humor og latter

Det var en gang i begynnelsen av 2000 tallet … ja da satset denne damen på Livsglede, motivasjon , humor og latter. Det skulle bli en mer spennende og krevende reise en jeg kunne se for meg. Merkelig nok, det som alltid har ( og er) vært min styrke blir ofte også min svakhet. Det kan på en måte bli «for mye» for andre som ikke akkurat er innen samme «sjelereise».. 🙂

Det ble etterhvert mange kurs innen Humor og endring, Humor og latter og Humor i ledelse og team. Det finnes både bøker og mye forskning på hvor viktig dette er og hvilke fordeler en kan ha med å frigjøre det indre livskraft. Dette har likevel blitt en av de områdene som jeg har møtt mest «motstand» innen å skulle bli tatt seriøst innen arbeidsglede og motivasjon. ( mer kan leses her Powerjoy) Men 20 år senere er jeg likevel standhaftig innen min påstand om at en hjertelig god latter gir god helse og godt arbeidsmiljø.

MEN, så var det den humoren da…. hvem, hva , hvordan og når ? Det er ikke lett å skulle håndtere i disse tider hvor mange blir fort fornærmet, tar ting veldig personlig og med stor fokus på selvkritikk. Humoren har vel ikke endret seg, men hva som er «lovlig» i de offentlige rom er vel blitt en ekstremsport for mange.

under utarbeiding….. 😉

Inger AM Holyheart , 2022