PowerJoy

I 2000 -2008 fikk meg mang en real kilevink i flere jobbmøter og som kursholder innen glede, latter og humo . Det forundret meg stadig hvor tydelig/sterkt folk reagerte på dette med livsglede, arbeidsglede, latter og humor. Etter mange år med tema «ga jeg opp» … igjen …. og trakk meg tilbake til skolebenken, mastergrad innen profesjonskunnskap og fokuserte på åndsfrihet. Samtidig som jeg ble sykere i kroppen og fikk over år hjertesorg på flere plan.

I 2010 da jeg skapte begrepet «PowerJoy» og i 2011 tok jeg igjen et valg om å følge hjertets indre kall. Jeg har i løpet av mine 56 årige fått meg mye erfaring på fordelen ved å dyrke sin indre glede for å generere optimal livsenergi. Samtidig som jeg har fått erfare at man også kan hemme sin livskraft/livsenergi ved å holde seg selv og andre «nede» ; les være mer «seriøse» og tilpasse seg samfunnets «gjennomsnittsnorm». Livet. livsenergi og naturens energi er sentralt i våre liv, likevel har vi muligens litt å gå på i forhold til å fokuserer mer på hva som gjør livene våre bedre og gir oss glede.


Livets sykluser og intensjoner.
Livet har sine sesonger, ulike sykluser og gir oss et mangfoldig utviklingspotensiale. Jeg kjenner jeg igjen er på en gleden rundsreise og kjenner hvordan jeg har savnet optimal livsenergi. Nå som den er tilbake er det fasinerende å se tilbake og ikke minst forunderlig hvordan intensjoner og mine egne valg alltid får konsekvenser. Det er likevel ikke enkelt å huske alt og alle valg en tar, så jeg ble overrasket da fant tilbake til gamle dagboksnotater fra 22/2 -2012. Der hadde jeg skrevet en reiseplan/ «kontrakt» /intensjon for meg selv, som jeg i ettertid ser fikk store konsekvenser for meg og at livet skiftet retning.

Juni 2012 skrev jeg ned mine drømmer for videre satsing;
«Drømmer om å være økonomisk uavhengig. Slik at jeg kan føle meg fri, – fri til å skape, leke og stimluerer andre til å huske hvem de er . Ønsker å hjelpe andre mennesker å oppdage hvor  gledelig og kjærlig dette universet er… og hvor  mange flere dimensjoner og perspektiver som finnes.
Jeg ønsker av hele mitt hjerte å hjelpe andre med å oppdage hvor magisk og fantastisk dette livet kan være. Ønsker  tilby et aktivitet og sansesenter som stimulerer til skapende kreativitet.
Jeg ønsker å vive livet mitt til å hjelpe andre å oppdage, undre og gjenskape sitt indre!
«

Disse tydelige kontraktene med meg selv sendte meg intetanende ut på en 9 års indre sjelereise og det er med undring at jeg oppdaget dette (juni 2021) og kan se tilbake ; (samme dag som de astrologiske nodene står ( motsatt) i samme område) og igjen var tema PowerJoy. Tema som jeg altså har øvd på i mange år, som i planen stod som min videre utfordring; Jeg skulle ha fokus på å kunne ta viktige gledelige valg utifra hva hjertet VIRKELIG ønsket!

Joy To The World
Jeg har alltid vært glad i å skape, oppdage og sett humoren i mangt og mye. Men også forundret over hvor ofte jeg har blitt «satt på plass» og fått mange bemerkninger på at jeg må «slutte å tulle»! Det har vært mange år ekstremsport øvelser for å finne smutthullene slik at skulle kunne leve denne gøye livsplanen min. Den alvorlige fryktbaserte seriøse verden vant over meg mange ganger…. og jeg måtte stadig trekke meg tilbake – inn i en betryggende «hule». Det skulle denne siste gangen ta mange år for å kunne heale mitt gledelige hjerte og hente frem alt jeg i beskyttende stunder hadde stengt av. Pandemien har vært god for meg og min healing, jeg har kunnet fokuserer på egen energi og la andre face sine utfordringer. Og det er typisk at jeg «våkner» til mitt sterkeste i større krisesituasjoner (er liksom laget for slike tider). Denne sommeren 2021 våknet jeg en morgen med å si ordene høyt; Joy to the world! … The Queen of Joy is back!


Barnlig – leken og barnslig.
Det er kontrastene mellom at vi ofte ønsker mer livsglede og samtidig ikke må/vil bli sett på som «barnslige». Førskolelæreren i meg som elsker å leke sammen med barn og de tar faktisk leken helt alvorlig og det er en viktig brikke i å øve seg på livets mange områder.


Hvorfor skal vi voksne være så alvorlige, seriøse, dyrke dårlige nyheter og sladre om andres feil? Hvorfor brukes det så mye relasjonskontroll i familier og vennegrupper? Ja jeg har mange hvorfor, hvorfor, hvorfor ……. men mest av alt gode erfaringer med hvordan mestring, latter, glede og humor kan frigjøre energi og gjøre både kropp og sinn i mer balanse.

Powerjoy – Livskraft
Det er altså et langt liv og mye erfaring som gir meg troen på at » alle gode ting er tre», så da er det en ny type 4 runde med tema POWER-JOY-LOVE som settes igang! Den gledelige kraften har lært meg at kontrollen smuldrer, angsten frigjøres og frykten minker når en ler og danser. Allergien og sykdom kan heales, ikke bare «tull og tøy» – men jeg har nå mine egne bevis… så pass opp, plutselig kan det gå bra!

Mer om tema kommer 🙂 JEG HAR FREMDELES TROEN PÅ AT DET FINNES NOEN SOM VIL LEKE/OPPDAGE, SMILE, LE, DANSE, HA EN DIALOG OG SKAPE DE GODE NYHETENE.