Self Empowerment

MOT – VILJE -STYRKE

Ingen konkurranse – men egen aksept!

Selv ledelse og egenmobilisering ; finne sin indre styrke og være seg selv på sitt beste. Det finnes en indre livskraft i oss alle og om du lever din indre personlighet og står i din unike personlige kompetanse, ja da er du i din egen superhero kraft.

Hva Vil Du ?
Selvtillit – gi seg selv frihet til å mobilisere egenkraft. Akseptere at du har tilgang til din egen styrke i det indre. Det er en livsenergi som er tilgjengelig om du tillater deg å erkjenne, føle, og være deg selv på ditt beste. Det handler ikke om å klartre høyere en andre, men tore og kjenne gleden i å sette seg selv fri fra egne begrensninger.

Livet har virkelig gitt meg mange muligheter til å erfare, «gå på tryne», utvikle klokskap; velge mine kamper og feire mine seiere. Det er en fornøyelse å se tilbake på et mangefoldig liv og se at jeg gikk «all in» i det meste jeg har gjort. OG det er vel all IN … som er «min greie» … innover og innover, mobilisere en kraft som bare blir sterkere for hver gang jeg overkommer hindringer. ( mer kan leses om Egenhealing her.….. eller PowerJoy ) Jeg har aldri vært noen offer av omgivelsene, selv om frustrasjonen har vært tydelig, så er det alltid en indre fremdrift/nysgjerrighet som drar meg innover, dypere og ut i ulike perspektiv.

i 2014 registrerte jeg empowerment domene og jobbet en del med temaet, men det var ikke så enkelt å forklare HVA jeg igjen prøvde å utarbeide og bidra med. Jeg mente Hypersensitivtiet var en styrke og at dette ga en mulighet til / sjels natur / aktivere indre kompass / empowerment via naturen m.m…. og det ble litt vel heftig for en del å oppleve sin indre styrke og kraft ; ….fordi det ofte får konsekvenser for hvordan en endres og setter igang en personlig utvikling som fort kan «endre livet» ( går ut av tidligere offer roller m.m…)

Lkevel er det livets rundans, livets årstider og sykluser som atter en gang sparker meg inn på den kraftfulle personlige reisen , igjen og igjen …. livet nekter å gi opp og jeg har testet ut det meste innen å «skifte personlighet» ( bli det andre mener der best for meg..) OG wow for en kraft som er tilgjengelig og en tør mote sin motsatnd, frigjøre sin livskraft og la seg lede ut i diverse relasjoner og la seg føre / bli ført i livets store Empowerment Dance …. ( mer kommer … 🙂 … )