For mye og for lite

For 20 år siden hadde jeg Nodene i return og det satte i gang en spennende reise. Jeg husker spesielt at jeg tok mange valg som var forunderlige for mange og livet tok en rundreise som jeg ikke kunne forestilt meg.  Det var spesielt en ting jeg husker spesielt godt; jeg begynte å plage min omverden med spørsmålet «er jeg blitt den du trodde jeg skulle bli?»

Det ble 20 år med denne forskningen på hvordan en skal være, selvforståelse, selvaksept og selvrespekt. Hvordan er en seg selv som sin egen beste venn og er det lov å være verdens beste seg!?  I 10 år reiste jeg rundt i hele landet og forsket på livsglede, arbeidsglede, kommunikasjon og selvinnsikt i team og ledelse. Det var med stor innlevelse og likevel krevende å skulle fronte et slikt «være seg selv på sitt beste» tema……merkelig nok….

Jeg laget De 10 positive bud og kjørte på med all overbevisning som fantes i mitt indre. Likevel ble det mer og mer ensomt på toppen i å være seg selv i beste utgave. Det ble mer tydelig korrigeringer fra omverdenen og jeg fikk erfare både jantelov og hva som skjer om går utenfor «normalen».  Dette er og var ikke noe ukjent tema, men det var annerledes å føle det så sårende og det er disse nedsettende øyeblikkene som satte en støkk i meg.

Hva  var akseptert?  Hva er normalen? Hvilke retningslinjer betyr hva for hvem?

Det  ble spesielt merkbart da jeg har jobbet og bodd på mange ulike steder i dette landet….. og «normalen» er forskjellig og forventninger justere seg etter hvor en ferdes i ulike miljø.. Med andre ord; det har vært mye forskningsmateriale for en dypdykkende sjeleforsker.

 SÅ, til poenget idag; jeg fant ut enda en brikke ( mine Noder er igjen i retur) og det er som noe samles og samtidig inviterer til ny oppgradert sjelsreise. Det var en heftig kroppslig reaksjon når jeg oppdaget  at jeg kunne koble mitt Human Design bevisste og ubeviste design og se planeter m.m… i Gene Keys kartet. Jeg satte inn mitt Design ( ubeviste) og så at jeg da hadde GATE 15 i hele Venus sekvensen!!!!  Det er en Gate som  handler om å balansere det ekstreme!   

Gate of Love ;  inviterer til å oppdage hvordan samfunnet mener en bør være for å kunne være elskverdig!  Hva er de grunnleggende elementer for å kunne bli elsket og være god nok ?  Vil man noen gang kunne tilfredstille andres forventninger til hva som er akseptabelt, vakkert, normalt og  harmoniskt?

Vil jeg noen gang bli det du ønsker og forestiller deg at jeg bør / skal være? … og er det i det hele tatt et poeng?

Jeg ser jo at  de siste årene og ikke minst de site 8 årene har vist meg mange ytterpunkter, og jeg vet jo at jeg skulle leve for å oppdage balansen i en indre visdom som ledet meg.  Likevel er det med enorm «lettelse» når brikkene blir så synlige og selvforståelsen mer akseptabel. Jeg har jo i de siste årene hatt et motto som ; «for mye og for lite= forpester»  … og det ble jo morsomt når jeg i natt fikk gate 15 på plass i mitt indre…. endelig skjønte jeg mitt eget ubeviste og beviste human design

  Ja jeg har valgt denne reisen, og ville forske på hvordan det var å skulle være i balanse mellom «ekstreme» ulikheter i levemåte, holdninger og væremåte . Ønsket å bli bevisst hva som er normalt og hva som er elskverdig for hvem?  Det ble en spennende rundtur, men nå er jeg klar for å leve harmonien og samspille med de som føler for samklangens magi, selv om  jeg  fremdeles er allergisk mot relasjonskontroll …;)