Avis artikler og markedsføring

Her er noen utklipp  fra tidligere år i sogn og fjordane. Det ble mer stille på den fremtredende side etter jeg flyttet tilbake til sørlandet.  Samtidig som jeg jo begynte å legge mer ut på egne websider.

Noen fra synliggjøring av barnehagens innhold og rolle i bygda.

Etter ny barnehage og prosjektleder ble det satsing på eget firma. Disse utklipp kan jo vise mitt fokus på å synliggjøre hvor viktig det er med arbeidsglede, samarbeide, motivasjon og ikke minst løfte frem ulike samarbeid. Jeg har alltid elsket å gjøre andre gode og ikke minst vise hvor stolt jeg er som leder, mental coach og motivator.  

Det ble etterhvert merkbar når de fikk største utfordringene mine kom, da jeg satset tydelig på kurs i «Motivasjon og trivsel» og «Humor og latter». Paradoksene som viser hvor viktig det er med livsglede /arbeidsglede når vi skal ha godt arbeidsmiljø – men det ble flere erfaringer på at det var «farlig» å le og ha fokus på humor. Men det førte jo bare til at jeg satset utenfor hjemfylket….

Idrettslag og LærerLaget… veldig ofte er jeg innom når det er omtilling og sammenslåing… fascinerende å se at nå tilbake i tid…

Det ble altså litt mer stille fra meg, når jeg flyttet tilbake til sørlandet og janteloven … hehe ….inn i Lektor yrket og skulle prøve meg som motivator der +++ da ble det «pang stopp» for en målbevisst voksen dame, som var vant til å ha hele landet som arbeidsplass…. ups..