Katalysator, Alkymist og Frigjøring

Det måtte bli 10/8-20 før jeg ville skrive og synliggjøre enda mer av hvem og hva jeg er en del av. Det handler ikke OM EGO MEG – men hvilke gruppe-energi jeg er en del av og hvordan jeg kan bidra med livets bevisstgjøring. Jeg har nå blitt presset på mange plan for å begynne å dele mer…. om meg som «ego-trigger»..

SÅ;  Det måtte ble et langt liv for å «temme» og øve på de magiske healende og aktiverende energier som er opparbeidet på en lang sjelereise. Det har strekt seg over mange liv og jeg husker at jeg spesifikt har øvd mye før dette livs «oppdrag».   Det er spennende å kunne se tilbake på alt jeg har erfart og ville oppdage. Det er med humor og ergrelse, sinne og glede, frustrasjon og glede  på denne paradoksale livets utflukt. min livsreise og livstema vil alltid være i utvikling og ved mine nye astrologiske nyoppdagelser, blir mer forståelig i et livslangt løp.

Det ble en ekstra fart og etterhvert en stor endring i livet mitt etter at jeg  i 2006  reiste på englehealingskurs hos White Lotus i Danmark.  06.06.06  ble en katalystisk dage med energiene  som Uranus +  Michael (Kursholder) ga sin sverdhealing seanse som virkelig satte action på min sjelefrigjøring. Det ble en dag vi vel aldri glemmer  og en bekreftelse på mitt forhold til sannhet, violette flamme og sjele frigjøring som en viktig del av min oppgave.  (Sverdet har i store deler av mitt liv vært en katalysator for å tvinge frem og frigjøre sannheten som har kunnet ligge skjult i de «løgner» som er blitt en fortalt.

Jeg vokste opp og studerte tidlig livets EGO tema, jeg skrev ego under alle bildene av meg selv og husker at jeg tidlig observert hvor mye «rart» menneskene gjorde. Det er  forståelig i voksen alder, da jeg omsider oppdager at jeg snakket mest med folk på sjeleplan og  dermed ikke alltid stemte med den adferden som kom til syne i hverdagen.  Jeg lærte meg tidlig å være klar for å «dukke», har overlevelses teknikkene klare og  ble dermed svært tidlig tvunget til å være med egen leder. Jeg kunne fort godt i offer-fella og lagt skylden på alle rundt meg, men i stedet skjønte jeg at min trygghet var ikke hos andre – men inni meg selv. Astrologisk sett er nå månen min gått inn i skorpionen som en del av livsprogresjonen og i forhold til min livsplan om å ville bli en mester i emosjonell/følelsesmessig transformasjon.  Med andre ord det måtte et langt liv med mye erfaringer for å kunne bli en «Emosjons Alkymist», derfor skrives det og bevisstgjøres i forbindelse med «mitt mesterverk».     ( …og jeg som lurte på hvorfor jeg tok mastergrad i profesjonsutvikling…og gikk på min 3 store følelsesmessige megasmell i livet.)

En viktig personlige frigjøringen ble tydelig og healende da jeg oppdaget grunnen til mitt «anstrengte» forhold til julen og julaften. Det har jeg på en måte aldri helt fikset, unntatt de årene de årene vi  ( min xmann og meg) feiret alene i Luster, da var jeg storfornøyd.  Jeg ser jo i ettertid at vi nesten alltid har feiret i andres hus. Merkelig greier da  «hele» samfunnet har fokus på å samles i store grupper og alt med sitt – det var da i en alder av 55 år at jeg skjønte at Solen min stod  rett i DC (med forklarende  sabian symbol  tekst….)  ….hver eneste julaften …. ikke rart jeg har kikket rart på meg selv når det gjelder barndommens  julebilder.   Hvordan forholde seg til andres EGO behov… mye av pakkestyret og hvem som skal spise hva og til hvilke tidspunkt med alle sine tradisjoner ….. .Altså ikke noen andre skyld for mine følelser av denne høytiden  – men gud bedre meg å deilig og forstå min egen livsplan!!!!

Menneskene har har jo selvfølgelig et viktig ego i hele pakka  for denne reisen, men det hører også med til historien at jeg alltid kjenner følelsen i gavene som gies. Jeg i store deler av mitt liv blir forundret over at jeg får så miksede følelser når jeg mottar gaver.  helt til jeg forstod at hele gaveprosessen er «programmert» inn som følelser jeg pakker opp som en del av helheten.  Dette er nå en viktig del av mitt virke i forhold til å forstå hvordan vi påvirkes av egne og andres sinnstemninger.  Dette forklarer også hvorfor jeg aldri har likt å spise på kafè  – der programmeres mye følelser inn i en hektisk hverdag!  Det har også ført til at jeg ikke klarer å spise dyr lengre, i tilfelle må det være kokt ihjel, så alt av følelser og energien er blir forvandlet.

 Når jeg går inn i et rom eller i et hus, vil energiene ofte helt automatisk prøve å synkronisere seg i en harmonisk balanse. Det er hvordan jeg er laget og lever med min vibrasjon, likevel vil ikke det si at alle er glade når jeg trer inn i et rom.  Jeg kan mest forklare det som at jeg er en slags «KAtaLYSator – aktiveringsenergi som skaper en «reaksjonsfart».  Når jeg kommer med min integrerte Holy Heart Flame vibrasjon er det som en energi som kan starte en «rense- reaksjon» i de/det som ønsker å frigjøres i kropp og sjel. (Det har derfor skjedd mye spesielle ting rundt meg og elektronikk m.m…)  Jeg har måtte bli klar over at jeg som regel får folk til å «rygge unna»  eller «kaste meg ut» av rommet om de ikke vet hvem jeg er.  Det tok meg også et helt liv å skjønne at denne jordiske matrixen er laget slik, og at mange (menneskekroppen) er «programmert til å frykte» mine oppløsende energier.

Jeg har sagt meg villig til å leve i frigjørende livskraft og blir dermed ikke alltid forenelig med andre intensjoner for gruppens energi eller formålet med gruppen.   Når jeg nå er og lever den violette/purpur energien og blir sendt på jobb til et arrangement o.l… så er ikke min intensjon om å bli en del av et lengre forhold til en gruppe. Energien/ formålet eller andres ego vil dermed pusje meg bort, selv om det er noen i gruppen som på et sjeleplan har bedt om hjelp til å frigjøre seg og leve sin livsoppgave.  Dette har jeg omsider forstått etter utallige heftige opplevelser, for slik var det på denne sjelereisen. Jeg MÅ vite hvordan gruppe-energiene påvirkes og hjelpe deg som ønsker å frigjøre seg – resten har sin frie vilje.

Jeg har skrevet noen tusen sider, jeg har sjekket i alle dimensjoner og når noen nå stiller kritiske spørsmål forstår jeg som regel hvor det kommer fra. Det er ikke det samme som jeg godtar deres definisjon av meg, men jeg har dokumentert  de siste 20 årene av livet mitt, så psyken min nå ikke lar seg mobbe av andres livsoppfatninger. Det viktigste er at jeg nå forstå meg selv og min sjeleoppgave, mitt livsformål og min dela v sjelens mange liv. Det er ikke for å bli bekreftet av andre, men en utrolig deilig indre tilfredstillelse av egen måloppnåelse og egenkjærlighet.  Ingenting kan måle seg med den følelsen !!

Min selvforståelse og klare oppfatning av hvem og hva jeg er en del av vil dermed gjøre det lettere å forstå andres reaksjoner når jeg kommer inn i et rom som «EGO-TRIGGER» 🙂   Livsformålet er jo det viktigste ; sjele frihet og sjele evolusjon.

mer kommer ……men mye står også i boken  Sjelen Kaller som jeg skrev og ga ut på personlig forlag 1/12 2018.

– I AM –

Livets som Mediator, Alkymist og Katalysator