Mediator

Min livsoppgave inneholder at jeg følger sjelen kall og infuseres med mitt høyere selv og min gruppesjel.  Min ledetråd er min N.Node / måneknute i horoskopet som leder meg gjennom livets energier og erfaringer.

Jeg har hele livet vært som et «mellomledd» i mine forhold i det private, arbeidsliv og i organisasjoner.  Det har ikke vært lett å forstå før jeg ser tilbake og bli bevisst min reise nå i voksen alder. Jeg har naturlig levd som budbringer, veiviser, «megler» / ofte blitt hentet for å balanserer grupper og «nærmiljø». Noen ganger føler jeg meg som en «brevdue»- og fugler generelt viser meg ofte retning og veien til den/de som har spurt om hjelp fra de spirituelle sfærer. Det er kommunikasjon/energi som kommer via mitt høyerer selv/ gruppebevisstheten min og når jeg er kommet i riktig posisjon, spør jeg og kan så pakke opp den telepatiske energien som ord, bilder og energier.   Det er ofte kjenbare energier som «gåsehud» og bekreftelser for den som har spurt – får budskapet, og jan erfares som energihealing.

Dette er nå mer og mer naturlig for meg, samtidig som det kan «skremme andre», da det som er naturlig/virkelig for meg ikke alltid er det samme for andre.  Min spirituelle jobb og sjelen kalle er å bringe ekspempler / opplevelser av høyere spirituell «realitet» til jorden og den hverdagen vi lever.  Jeg absorberes inn i mitt spirituelle team for å kunne kommuniserer dette til andre – med min egen indre glede og harmoni.  For meg er ikke dette underholdning, det er en levemåte – det er den jeg er. Og mye mye magiskt kan skje når en er inkarnert med Merlin Cazimi Solen i skorpionen tegn, Venus i det Super Galaktiske Senter og min S.node  nær det Galaktiske senter 😉